DSCF0552 1.jpg

Portretten, trouwreportages en documentairefotografie

Ervaring van anderen

Inge is een goede fotografe. Ze neemt haar werk serieus en is fijn in het contact.

Ik heb een cursus bij Inge gedaan. Zij helpt mij met haar lessen om nog betere foto's te nemen. Ze is fijn in het contact, geduldig en legt op een manier uit die voor beginnende fotografen goed te begrijpen is. Inge gaat zelf met je op pad en voorziet naderhand je foto's van feedback, waardoor je foto's steeds beter zullen worden!

Inge is tevens bij ons thuis geweest om foto's te nemen van ons gezinnetje. Ze is ook tijdens de shoot vriendelijk, professioneel en geeft goede aanwijzingen. De foto's die ze heeft gemaakt zijn precies zoals wij zijn, ze heeft ons zo goed vastgelegd! We kregen de foto's ook nog eens snel toegestuurd! We zijn er heel erg blij mee!

Lieve Inge, bedankt voor je geboden hulp & gemaakte foto's. Toen, nu en in de toekomst! <3

DSCF0480.jpg

Nieuwsgierig geworden?

Wil je graag een afspraak maken voor een portretshoot, een documentaireproject of een bruidsreportage? Neem dan contact met mij op via de onderstaande knop.

Natuurlijk mag je ook vrijblijvend contact opnemen voor andere vragen, bijvoorbeeld met betrekking tot zakelijke fotografie of leren fotograferen. Ik sta altijd open voor overleg en interessante ontmoetingen.

 

Hopelijk tot snel,
Inge Marije

DSCF3994.jpg

Volg mij op  INSTAGRAM

Inge Marije de Boer

Portret- en documentairefotograaf

© 2022 door Inge Marije de Boer