top of page

Gratis gezinsreportage

Hier is een foto te zien van vroeger, van toen mijn broer jarig was en kaarsjes mocht uitblazen. Mijn ouders steken nog altijd kaarsjes aan op de taart als een van ons jarig is en elke keer wordt er weer een foto gemaakt. Ik ben heel blij met de foto's die we hebben. Regelmatig blader ik weer even door onze fotoalbums.

20170201_185327.jpg

Zo fijn terugkijken op vroeger is iets wat ik iedereen gun, en dan heb ik het niet over de telefoonkiekjes (ook al kunnen die ook waardevol zijn). Vooral nu ik zelf net moeder ben geworden, besef ik nog meer hoe belangrijk mooie gezinsfoto's zijn. Goede fotografie is niet iets wat iedereen zich kan permitteren (al helemaal niet met de inflatie van tegenwoordig...). Daarom dacht ik er al een tijdje over na om eens in de zoveel tijd gratis een gezinsreportage aan te bieden aan gezinnen met een kleine portemonnee. 

Wil jij heel graag mooie foto's van je gezin maar is dat financieel simpelweg niet haalbaar? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet kom ik jullie fotograferen. Natuurlijk mag je ook iemand anders aanmelden die je het gewoon ontzettend gunt of die het echt heeft verdiend.

Maak kans op een gratis gezinsreporage

Bedankt voor je aanmelding! Wanneer je bent geselecteerd voor een gratis gezinsreportage, zal ik contact opnemen.

Het eerstvolgende gezin zal op 16 juni worden geselecteerd. Op die dag zal ik de betreffende contactpersoon een berichtje sturen.

Voorwaarden

  • Eens per kwartaal kies ik een gezin uit op basis van de aanmeldingen via bovenstaand formulier.

  • De uitgekozen gezinnen krijgen een gratis gezinsreportage ter waarde van €299,-. Dit is inclusief maximaal twee uren fotografie, nabewerking, digitale levering van maximaal twintig foto's naar keuze en reistijd en -kosten binnen een straal van 50 km vanaf Harlingen. Het kiezen van meer dan twintig foto's is niet inbegrepen. 

  • Het betreft enkel gezinsfotografie in reportagestijl (ongeposeerd). Er worden dus geen geposeerde (zakelijke/casual) portretten gemaakt.

  • Ik mag de gemaakte foto's aan mijn portfolio toevoegen (website en sociale media). 

bottom of page