Portfolio

Portretfotografie

Sinds ik fotografeer, heb ik interesse in het fotograferen van mensen. Als beginnend fotograaf had ik nog geen flitsers, dus ik begon met het fotograferen met gebruik van daglicht. Na ruim tien jaar oefenen, heb ik me ontwikkeld in portretfotografie bij bestaand licht. 

Sinds kort ben ik in het bezit van een kleine maar fijne thuisstudio en kan ik dus ook individuele studiofotografie aanbieden.

Mijn portretten kenmerken zich door de pure en tijdloze stijl. Ik neem de tijd voor een goed portret en let op details. In overleg bespreken we wat voor portretten jij voor je ziet.

DSCF1158.jpg

Familiefotografie

Ik zal meteen eerlijk zijn: ik had een haatliefde-verhouding met familiefotografie. Inmiddels heb ik mijn draai gevonden.

Ik hou van mooie, pure, ongedwongen familiefoto's. Met de nadruk op ongedwongen. Als je mij boekt als jullie familiefotograaf, dan zullen we amper geposeerde foto's maken en probeer ik voornamelijk jullie alledaagse en intieme momenten vast te leggen. 

DSCF6218.jpg

Trouwfotografie

Met oog voor detail en mooie momenten, leg ik graag jullie bruiloft of geregistreerd partnerschap op een pure en tijdloze manier vast. 

We nemen de tijd om kennis te maken, het draaiboek door te nemen en de wensen te bespreken. 

DSCF6804 1 (2).jpg

Documentairefotografie

Ik leg graag verhalen vast, bijzonder of juist alledaags.

Bij documentairefotografie staat zowel de persoon als de omgeving centraal en fotografeer ik alles zoals het is, zonder dat ik aanwijzingen geef.

DSCF5877.jpg

Vrij werk

Ik hou ervan om rond te rijden of te wandelen met mijn camera zonder specifieke eindbestemming.  Ook maak ik foto's wanneer ik met mijn eigen familie ben. Ik waardeer de kleine en alledaagse dingen. Die fotografeer ik zonder dat er op druk op staat, geen perfectie, gewoon de dingen zoals ze zijn. Klik op onderstaande knop om de bekijken welke foto's ik dan maak. 

DSCF8413.jpg

Inge Marije de Boer

Portret- en documentairefotografe

© 2022 door Inge Marije de Boer