top of page

Portfolio

Portretfotografie

Sinds ik fotografeer, heb ik interesse in het fotograferen van mensen. Als beginnend fotograaf had ik nog geen flitsers, dus ik begon met het fotograferen met gebruik van daglicht. Na ruim tien jaar oefenen, heb ik me ontwikkeld in portretfotografie bij bestaand licht. 

Sinds kort ben ik in het bezit van een kleine maar fijne thuisstudio en kan ik dus ook individuele studiofotografie aanbieden.

Mijn portretten kenmerken zich door de pure en tijdloze stijl. Ik neem de tijd voor een goed portret en let op details. In overleg bespreken we wat voor portretten jij voor je ziet.

DSCF7428.jpg

Familiefotografie

Ik hou van mooie, pure, ongedwongen familiefoto's. Met de nadruk op ongedwongen. Als je mij boekt als jullie familiefotograaf, dan zullen we amper geposeerde foto's maken en probeer ik voornamelijk jullie alledaagse en intieme momenten vast te leggen. Dit doe ik meestal in de eigen omgeving, waar de kinderen zich thuis voelen.

DSCF6218.jpg

Reportagefotografie

Ik leg graag verhalen vast, bijzonder of juist alledaags.

Bij documentairefotografie staat zowel de persoon als de omgeving centraal en fotografeer ik alles zoals het is, zonder dat ik aanwijzingen geef.

DSCF5877.jpg

Inge Marije de Boer

Portret- en documentairefotografe

© 2023 door Inge Marije de Boer
 

bottom of page