Portfolio

Portretfotografie

Sinds ik fotografeer, heb ik interesse in het fotograferen van mensen. Als beginnend fotograaf was het vanzelfsprekend dat ik nog niet allemaal flitsers had, dus ik begon met het fotograferen met gebruik van daglicht. Na ruim tien jaar oefenen, heb ik me ontwikkeld in portretfotografie bij bestaand licht. 

Sinds kort ben ik in het bezit van een kleine maar fijne thuisstudio en kan ik dus ook studiofotografie aanbieden.

Mijn portretten kenmerken zich door de pure en tijdloze stijl. Ik neem de tijd voor een goed portret en let op details. In overleg bespreken we wat voor portretten jij voor je ziet.

DSCF2386.jpg

Familiefotografie

Ik zal meteen eerlijk zijn: ik had een haatliefde-verhouding met familiefotografie. Inmiddels heb ik mijn draai gevonden.

Ik hou van mooie, pure, ongedwongen familiefoto's. Met de nadruk op ongedwongen. Als je mij boekt als jullie familiefotograaf, dan zullen we amper geposeerde foto's maken en probeer ik voornamelijk jullie alledaagse en intieme momenten vast te leggen. 

DSCF0694-2.jpg

Trouwfotografie

Met oog voor detail en mooie momenten, leg ik graag jullie bruiloft of geregistreerd partnerschap op een pure en tijdloze manier vast. 

We nemen de tijd om kennis te maken, het draaiboek door te nemen en de wensen te bespreken. 

DSCF3640 (5).jpg

Documentairefotografie

Ik leg graag verhalen vast, bijzonder of juist alledaags.

Bij portretfotografie draait alles om de persoon en neem ik de regie over de pose en het licht. Bij documentairefotografie staat zowel de persoon als de omgeving centraal en fotografeer ik alles zoals het is, zonder dat ik aanwijzingen geef.

DSCF5877.jpg

Zakelijke fotografie

Bedrijfsfotografie; waar portret- en reportagefotografie samenkomen. Waar het bedrijf voor staat, leg ik vast in beeld. Afhankelijk van  de wensen, documenteer ik de werkzaamheden zoals ze zijn en om de reportage af te maken, kan ik zakelijke of casual portretten maken van het team.

DSCF7684.jpg

Inge Marije de Boer

Portret- en documentairefotografe

© 2022 door Inge Marije de Boer