Familie & kinderen

 Ik maak  graag portretten van jou met je broer en/of zus, je beste vriend(in) of van jouw gezin.  Alles is bespreekbaar.  Als ik portretten van kinderen maak, dan doe ik dat het liefst in hun eigen omgeving, waar ze op hun gemak zijn, of in een natuurlijke omgeving.  Sinds kort heb ik ook een thuisstudio (voor maximaal twee personen) tot mijn beschikking.

Lydia, Arend, Jesse & Melle 

Twee jaar geleden heb ik dit mooie gezin gefotografeerd, afgelopen week hebben we weer een shoot gedaan. Zo leuk dat ze mij opnieuw vroegen! Het was een uitdaging om Melle lachend vast te leggen, maar het is gelukt en zowel ik als het gezin zijn heel blij met de resultaten.

Carlo, Elvira, Yara, Loïs en Sett

Eelko, Rixt, Sanne en Sem

Maaike, Jappie, Mirne en Jurre: het gezin dat ik al 3 jaar fotografeer

Lydia,  Arend, Jesse & Melle

Muriël, Mark en Sil