top of page

Mijn naam is Inge Marije. Ik ben geboren in 1995 in Stiens (Friesland). Ik woon in Harlingen met mijn man en onze dochter.

Als ik naar onze foto's kijk van vroeger, vind ik het mooi om te zien hoe alles er destijds uitzag en wat de dagelijkse bezigheden waren. Dat is voor mij de rode draad door mijn fotografie. Ik fotografeer het alledaagse. De omgeving en mensen gewoon zoals ze zijn, met gebruik van natuurlijk licht. Dat is voor mij het meest waardevol om later op terug te kijken. 

DSCF3229 1.jpg

Thomas

In deze tekst, waarin je meer over mij te weten komt, mag een korte ode aan Thomas niet ontbreken. Van hem heb ik het fotograferen geleerd. Thomas Sytsma; een professional van de oude stempel met een fotografiezaak in Stiens.

 

Waar het allemaal begon

Met het verjaardagsgeld voor mijn vijftiende verjaardag, kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera.  Kort daarna kocht ik een portretlens, want ik wilde me richten op portretfotografie. 

Op het zelfde moment leerde ik fotograaf Thomas Sytsma kennen, die een fotozaak had in Stiens, het dorp waarin ik opgroeide. 

Vol toewijding en passie heeft hij mij in ruim tien jaar tijd zo veel mogelijk geleerd en bijgedragen aan de fotografe die ik nu ben. Tot februari 2021, moge hij nu rusten in vrede.

Om meer te lezen over hoe ik ben begonnen als fotograaf, verwijs ik je graag door naar mijn blogs.

DSCF8317.JPG
DSCF6307.jpg

Naast het fotograferen van mensen, hou ik er ook van om reisverhalen en interieurs te fotograferen. Deze fotografie is te zien op www.ingemarijefotografie.nl 

Inge Marije de Boer

Documentaire familiefotografe

© 2024 door Inge Marije de Boer

Kvk: 66736137
 

  • Instagram
bottom of page